margitszigeti élménypark

Margitszigeti rendezvényhelyszín

Élményparkunk áprilistól októberig, a hét minden napján várja vendégeit, azonban zártkörű rendezvény esetén természetesen alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, elképzelésekhez.

 

 

Céges események a Margitszigeten

Szeretettel várunk a margitszigeti komplexumunkba, ahol kisebb, de akár 2000 fő befogadására alkalmas rendezvényeket is vállalunk. Egyedi program, étel és italkínálatunkban mindenki megtalálja azt amit keres.

Minőségi kikapcsolódás

Kapcsolódj ki a Wonder Island Élményparkban. A terület alkalmas  sportesemények, valamint nagyobb rendezvények lebonyolítására is. Élmény- és gasztro parkunk változatos street food ételek, és minőségi italok széles választékát kínálja.

 

Egyedülálló margitszigeti rendezvényhelyszín a Gastro Sétányon

Budapest szívében a Margitszigeten a Wonder Island és a Paulaner Sörkert és Kertmozi területén található trambulinpark, étterem, söröző, játszótér, óriás kivetítő vagy akár szórakozóhely is. Ezért tökéletes választás családoknak, cégeknek, egy igazi élménypark, ahol egyaránt van program kicsiknek és nagyoknak.

Z

3 különböző szekcióban

Z

közel 4000 m²-en

Z

Közvetlenül a Dunára nézően

Z

Budapest szívében,
a Margit-szigeten

Margit-szigeti rendezvényheyszín

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszíneink a Wonder Island és a Paulaner Sörkert és Kertmozi tökéletes kikapcsolódást biztosít minden korosztály  számára,  hiszen trambulinpark, étterem, söröző, játszótér, sőt még mozi is várja az érdeklődőket. A Wonder Island élményparkban több, mint 3000 m² terület áll rendelkezésünkre, ahol 600 fő ültetésére alkalmas területen várjuk verndégeinket.

Margit-szigeti rendezvényheyszín

Kertmozi

3000 m²-es területen a Paulaner Sörkert és Kertmozi minőségi catering szolgáltatást nyújt, 10×6
m-es (60 m²) HD LED videófallal és komplett koncert hangosítással vár minden kedves érdeklődőt. A rendezvénytér alkalmas minden típusú esemény lebonyolítására, legyen az
mozi, koncert, szülinap, esküvő, sportnap, díjátadó, bemutató vagy konferencia.

Margit-szigeti rendezvényheyszín

Sport-, és élménypark

A margit-szigeti rendezvényhelyszínünk része egy 1000 m²-es multifunkcionális sportpark is. Itt mindenki megtalálja a megfelelő szórakozást és sportolási lehetőséget. Az 500 m²-es műfüves sportpálya, a funkcionális kondipark, valamint a zuhanyzós öltözők kivállóan alkalmasak sportversenyek, csapatépítő programok lebonyolítására.

 

Szeretettel várunk a margitszigeti komplexumunkba

 Élményparkunk áprilistól októberig, a hét minden napján várja vendégeit, azonban zártkörű rendezvény esetén természetesen alkalmazkodunk az egyedi igényekhez, elképzelésekhez.

Szeretettel várunk a margitszigeti komplexumunkba, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Gyertek el hozzánk! Töltsetek el nálunk egy vidám napot!